Brasiliansk Vaxning Eyelash Design JM svenskaenglish

Information om vaxning hos Eyelash Design JM!

Boka tid till vår salong i Södertälje!

På vår salong i Södertälje finner ni alltifrån ögonfransförlängning och tandblekning till vaxning, spraytanning och mycket annat!
Klicka på länken här nedan för att komma till vår bokningssida!

boka direkt

Boka tid till vår salong i Stockholm!

På vår salong i Stockholm har ni möjlighet att få våra två mest populära behandlingar, ögonfransförlängning samt tandblekning!
Klicka på länken här nedan för att komma till vår bokningssida!

boka direkt

Vaxning för hela kroppen, snabbt och enkelt!

- Brasiliansk vaxning -

Brasiliansk vaxning är den mest populära formen av vaxning och något som de flesta kvinnor verkligen unnar sig själva. Du behöver inte vara nervös inför din behandling, vi använder enbart produkter av högsta kvalitet som är väldigt skonsamma för huden. Slipp besväret med att försöka vaxa dig själv hemma, hos oss kan du få en lyxig brasiliansk vaxning som snabbt och enkelt tar bort oönskat hår.

- Bikinivaxning -
Med bikinivaxning vaxar vi bikinilinjen, och ser till att du blir riktigt snygg i din bikini. Hår som växer utanför bikinilinjen kan enligt många vara besvärligt, och med vår behandling ser vi till att ta bort allt oönskat hår och ge dig en behandling som varar riktigt länge. Bikinivaxning är enkelt och gör inte särskilt ont, efter ett tag vänjer du dig och det går smidigare och lättare för varje gång.

- Benvaxning -
Släta vackra ben är målet, och hos oss kan du välja ifall du önskar att vaxa hela benet eller halva. Vår behandling ger ett helt annat resultat än rakning utav ben som är väldigt vanligt bland kvinnor idag. Hårstråna dras från roten och resultatet håller i flera veckor i jämförelse med rakning där du blir tvungen att raka dig var och varannan dag. Vi är utbildade och certifierade inom vaxning och ger dig ett toppresultat varje gång.

- Bröstvaxning -
Hår på bröstet är helt vanligt även hos kvinnor, och något som man inte alls behöver oroa sig för. Med vår bröstvaxning ser vi till att få bort allt hår runtom bröstvårtorna, och ger dig släta bröst. Resultatet varar givetvis länge och för varje behandling blir det lättare och mindre hår att ta bort. Bröstvaxning är ofarligt och med våra produkter får du ett resultat som du blir riktigt nöjd med.

- Ryggvaxning -
Hår på ryggen är inte särskilt populärt, och det finns enkla behandlingar för att slippas! Vi tar hand om din rygg, kille eller tjej, och ser till att du får ett resultat som du mer än gärna visar upp. Vi vaxar delar av ryggen, eller hela om du så önskar, helt beroende på vart och hur mycket hår som finns.

- Vaxning av armhålor -
Fräsch under armarna vill vi alla vara, och rakning av armhålor är idag väldigt vanligt. Nackdelen med rakning hemma är att det väldigt snabbt växer tillbaka då man inte tar bort håret från roten, utan bara rakar precis vid huden. Med vår vaxning får du ett resultat som håller länge, och du slipper stå och raka dig hela tiden.

- Vaxning av övriga kroppen -
Självklart erbjuder vi även vaxning av övriga kroppen, alltifrån rumpa och mage till axlar och ansikte. Kontakta oss för mer information eller boka en behandling redan idag genom vår Boka Direkt tjänst!

Att tänka på före behandling:
- 5mm utväxt behövs för bästa resultat. - Skrubba eller peela dig dagen innan behandling.
- Ha lös sittande kläder på dig när du kommer, så att huden kan andas efter behandling.

Att tänka på efter behandling:
- Inte sola, bada, träna eller använda tighta kläder på 24timmar eller tills rodnaden har lagt sig.
- Låt oljan sitta kvar tills dagen efter.

OBSERVERA FÖLJANDE:
Vid avbokning av tid skall detta ske senast 24 timmar innan behandlingstillfället.
Om ni ej avbokat tiden inom 24 timmar debiteras ni fullt pris.